Rett og slett stilige

Eneboliger

De er både elegante og innholdsrike, Kleppeloens eneboliger. Saltaksformen, bruk av mørk teglstein, vekslingen mellom lys teglstein og mørk royalimpregnert trekledning på fasadene og pergolaer med spilevegger skaper et spennende ytre. Minst like spennende og detaljrike er det innvendige, hvor utbygger har lagt listen høyt når det kommer til kvaliteter og materialvalg. Planløsningene skaper gode skiller mellom private soner og felles oppholdsrom. Store vinduer gir en fin kobling mellom ute og inne, særlig på bakkeplan der vinduene strekker seg fra gulv til tak.

Kleppeloen

Det utvendige materialvalget harmonerer med de naturskjønne omgivelsene

Kleppeloen
Kleppeloen
Kleppeloen
Kleppeloen

Boligene ligger i rolige og landlige omgivelser. Vest for Kleppeloen finner man rekreasjonsområdet Kleppelunden. Å sikre et godt bomiljø starter med omgivelsene. Kvaliteten Kleppelunden gir, er så langt mulig, trukket «inn» til boligene. Dette er gjort ved å skape gode, utvendige oppholdssteder med tett tilknytning til naturen.

Hovedpremisset for arkitekturen er materialer og detaljering av høy kvalitet. Det klassiske saltakshuset er utgangspunktet for boligens form. Teglsteinsvegger og varierende kledningstyper gir husene et rikt bygningsvolum med skiftende overflater. Inngangspartiene preges av teglstein og en trekledning i en varm tone som danner et innbydende uttrykk. Husets overetasje har et stramt uttrykk med sort trekledning og sorte takpanner. Materialvalget har vært viktige for å gi husene en tydelig karakter.

TO GODE MULIGHETER

Tomannsbolig

Tomannsboligen er som de andre boligene i Kleppeloen: Innholdsrike med smarte løsninger og mange detaljer. Utvendig får denne det samme elegante fasadeutrykket: Tydelig saltaksform, mørk teglstein, mørk royalimpregnert trekledning, store vinduer og pergola med spilevegger.
Begge enheter får to stuer, tre soverom hvorav det ene har eget walk-in-closet, bad, gjeste-wc, egen biinngang/vaskerom og mer. Størrelsen er ca. 129 m2 BRA fordelt på to etasjer. Terrassene ligger mot vest, slik at du får sol store deler av dagen og til langt på kveld. Her blir det fort mange herlige timer under pergolaen, gjerne med en klatrehortensia som smyger seg langs spilene? Hver enhet får carport med bod innerst. Carportene er praktisk plassert nær inngangene – her blir det kort vei inn med handleposene.

Kleppeloen

Lev det gode liv

Leiligheter

Kleppeloens leiligheter er fint plassert og tilbaketrukket i det østlige hjørnet på tomten, med terrasser og uteplasser med sol inn fra sør og vest. Det kommer kun 15 leiligheter, så her får du fort oversikt over dine nye naboer – dine nye venner?
Det arkitektoniske uttrykket sammenfaller fint med resten av resten av Kleppeloens nye bebyggelse, med materialer og detaljering av høy kvalitet. Bruk av lys teglstein kombinert med ulike kledningstyper og beslag skaper et fint spill som står seg godt til naturen rundt. Blokken henvender seg tydelig mot sør og vest takket være en nedtrapping av høyder mot samme himmelretninger.

Størrelsene blir fra 62-152 kvm, og leilighetene får et, to og tre soverom. De aller fleste får både balkong og innglasset balkong. Disse er elegant inntrukket som følge av fasadeutformingen, på en måte som gir skjerming fra innsyn uten å gå på bekostning av solforholdene. Parkering skjer i lukket underetasje, hvor du også finner en bod pr. leilighet. Det legges til rette for elbillading ved hver p-plass.

Kleppeloen
Kleppeloen

Lev det gode liv i ny leilighet – helt uten å tenke på vedlikehold

Kleppeloen Kleppeloen

Kvaliteten Kleppelunden gir, er så langt mulig, trukket «inn» til boligene. Dette er gjort ved å skape gode, utvendige balkonger og utsikt fra stuene i leilighetene.

Hovedpremisset for arkitekturen er materialer og detaljering av høy kvalitet. Teglsteinsvegger og varierende kledningstyper og beslag gir bygget et rikt bygningsvolum med skiftende overflater. Inngangspartiet preges av trekledning i en varm tonesom danner et innbydende uttrykk. Materialvalget har vært viktige for å gi husene en tydelig karakter. Balkongene er skjermet ved at de er plassert i hvert sitt innhugg i volumet og gir dermed mest mulig intimitet for oppholdet her. Denne trapping av fasaden mot sør-vest gir i tillegg en rikt og innbydende volum. I leilighetenes organisering er gode, funksjonelle planløsninger vektlagt. Leilighetene er planlagt med åpne stuer og kjøkken. Det har vært viktig å trekke det ytre inn med utsikten i fokus. Derfor er det valgt store vindusfelt i hovedoppholdsrom slik at man opplever en større del av eksteriør og utsikt.

Kleppeloen
Kleppeloen
Kleppeloen

Kortreist kjøkken fra Bjerks Trevarefabrikk

Spesialtilpasset og moderne kjøkken

Møbelsnekkerne hos Bjerks Trevarefabrikk har utviklet en egen kjøkkeninnredning til Kleppeloen. Basert på hustegninger og dialog med utbygger og arkitekt, har Bjerks tatt i bruk all sin kunnskap om trender, tradisjoner og funksjonalitet i forbindelse med Kleppeloen. Resultatet er et sortbeiset og elegant kjøkken som vil fremstå som et nydelig møbel mot lyst gulv, lyse vegger og gode vindusløsninger. Tilvalg og endringer er selvsagt mulig.

Kleppeloen

Kjøkkenprodusenten i Sandnes skreddersyr innredningene til Kleppeloen.

Kleppeloen

Bjerks Trevare

Skreddesydd bad

Bjerks Trevarefabrikk leverer også baderomsinnredning til de nye boligene i Kleppeloen. Vi kunne gått til en stor fabrikk med samlebåndsproduksjon for å bestille innredning til ditt nye bad, men det vi ville vi ikke. Vi gikk heller til Bjerks Trevarefabrikk for få alt nøye tilpasset rommet, ønskede funksjoner og med kvalitet i utførelse. Gled deg!

Kleppeloen