Området

Nydelige KLEPPELUNDEN

Med nytt hjem i Kleppeloen bor du der andre går tur. Det familievennlige turområdet i ditt nabolag byr på opplevelser for alle. Joggetur med venner, trilletur med barnevogn eller piknik med nye naboer – med Kleppelunden praktisk talt like utenfor døren får du de beste muligheter til mange gode stunder i grønne omgivelser. Du kan gå runden på ca. 3 kilometer og underveis nyte utsikt fra Hålandsfjellet eller bare finne deg en åpen gressflekk og nyte roen. For en nabo!

Jærhagen

Kjøpesenter som nærbutikk

Kleppeloen

«Jillt å sjå deg», sier de på Jærhagen, kjøpesenteret der du finner alt du trenger til hverdag og fest.

Kleppeloen

Hva med at du og din kjære unner dere en etterlengtet og masefri lørdagslunsj på Jordbærpikene mens ungene brenner litt energi på trampolinene i Skyland?

Kleppeloen
Kleppeloen

Arena

Treningssenter

Arena treningssenter er et litt annerledes sted å trene, for der har de forstått at inkludering og tilhørighet er viktig for å holde treningsgleden på maks. Du kan velge mellom alt fra harde treninger i sal til apparattrening på egenhånd eller sammen med PT. Anbefales!

Kleppeloen

Jærske råvarer & mattradisjoner på sitt beste!

Håland kjøtt

Har du prøvd Hålandspølse? Eller komlene og farsen? I Klepps tradisjonsrike slakterbutikk bugner diskene av godsaker, alt fra fine biffer til sleden oksekjage og blodpølse. Hvis du ikke vil lage mat hjemme, stikk innom Edeståvå for en full tallerken med ekte husmannskost eller Pølsebuå for kjapp og god servering. På Håland kjøtt smaker alt godt. Knallgodt!

Kleppeloen

Dæ hannle åm stållthed, traddisjona å goe råvare. Sjå Håland dyrke me dette mæ å proddusera å sarvera dæ besta Jæren he å teby.

Kleppeloen
Kleppeloen
Kleppeloen

En sykkeltur unna

Herlig strandliv

Strandliv med sandslott, spann og spade, surfing, solnedgang, skeinebrett og sydenfølelse. Du får nærhet til mange gode opplevelser og aktiviteter som begynner på S hvis du flytter til Kleppeloen. Borestranden, en av de flotteste strendene i hele landet, er bare en liten sykkeltur unna. Tre kilometer med sand, dyner og salte bølger – må oppleves.

Kleppeloen